donderdag 28 december 2023

Wie komt er kennismaken met Dani?

Sinds 20 december jl. verblijft Dani bij een opvanggezin in Nederland (Amsterdam). Dani werd gered uit het dodingsstation en kwam mager en ondervoed in ons asiel in Zuid-Spanje.

Het is een hรฉรฉl lief en dankbaar hondje met een zacht karakter, er zit geen kwaad in. De kennismaking met de twee andere honden van het opvanggezin ging perfect. Dani is sociaal met katten en naar de honden die zij op straat tegenkomt ook. Naar andere mensen, zowel mannen als kinderen, reageert zij goed.

Dani geniet van het leven in huis, een zacht mandje, een bakje eten, een koekje. Zij is zo blij hiermee!

Dani kan trappen lopen en loopt buiten heel goed mee aan de riem. Buiten is nog wel een beetje spannend voor haar, alhoewel zij van het verkeer niet echt onder de indruk is.

Zij heeft geen baknijd en blaft niet als de bel gaat. Dani houdt ook van spelen en het valt op dat het een slim hondje is.

Zij is in Spanje positief getest op Leishmania, maar zij heeft daar zelf geen last van. Als medicatie krijgt zij 1 tabletje Allopurinol per dag.

Dani zou geplaatst kunnen worden bij andere honden, maar ook alleen. Wel heeft zij veel beweging nodig. Zij vindt het heerlijk om te bewegen en daarna voldaan neer te ploffen in haar mand. Ook kan zij al prima even alleen zijn, gaat dan gewoon slapen net als de andere honden, en komt je blij begroeten als je weer terug bent.

Wie komt deze mooie en lieve dame bewonderen in Amsterdam? 


Informatie over haar vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten