donderdag 28 december 2023

Dagboek van Fabienne - Bella, een eenvoudig zwart poesje.

Bella is een doordeweeks zwart poesje dat op een dag rond het huis van een van onze vrijwilligers bleef rondhangen. Ze was bang, maar ook geรฏnteresseerd. Haar dochtertje had de kleine poes ook al opgemerkt en vroeg haar mama om haar eten te mogen geven en stilaan werd er een band opgebouwd. Het poesje voelde dat het goed zat en plots stond ze dagelijks bij hen op de stoep op haar bakje eten te wachten en op een knuffel van het kleine meisje.

Bella kwam op een dag mee naar binnen en sindsdien is ze in opvang bij het gezin dat meerdere dieren opvangt, elke dag opnieuw. Net om die reden kan Bella daar niet blijven wonen, en zoeken wij een goede thuis voor deze kleine zwarte lieverd. Ze is dol op het kindje en ze slapen samen, knuffelen samen, ook met de honden des huizes gaat het goed. Bella laat zich graag knuffelen, maar met andere poesjes is zij echter niet gediend, daarom zouden we haar liever plaatsen zonder andere katten, maar ze kan wel bij hondjes en kinderen. Ze vindt het heerlijk om de enige spinner in huis te zijn!

Bella is een zwarte dame met een heel tof karakter, die gelukkig zou willen worden in een nieuwe thuis. Wie geeft deze lieverd haar verdiende forever home?

Informatie over Bella vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten