dinsdag 26 december 2023

Dagboek van Fabienne - Snowy, een zoveelste sukkeltje.

Snowy werd gered uit het dodenstation, waar hij ergens in een hoekje verstopt zat. Het was dat we hem plots in het oog kregen, of het kleine ding zat er nog. Het is een cross Maltezertje met problemen aan zijn achterpootjes. Hij kon moeilijk lopen en bleef dus braaf, veilig in een hoekje zitten zodat niemand hem kwaad kon doen. Eens bij ons werd pas duidelijk in welke erbarmelijk staat dit hondje verkeerde. Zwakke, fragiele achterpootjes die hij bijna mee sleurde, vol klitten, vuil en vies, geen woorden voor. 

Hij is direct naar de kapper gegaan waar de klitten mm per mm werden verwijderd. Hij verblijft nu ook in opvang, waar hij goed eten, verzorging en extra vitamines krijgt, en we zien hem zo verbeteren, ook de achterpootjes. We hebben er zelfs hoop op dat het nog een heel stuk zal beteren! Van karakter is hij het meest dankbare, vriendelijke en aanhankelijke hondje dat je kan hebben! Sociaal met kat en hond, altijd vrolijk en in voor een knuffel. 

Een schatje dus, maar wel eentje met een probleem waar we dagelijks aan blijven werken… Wie gaat voor deze kleine prins?


Informatie over Snowy vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten