dinsdag 26 december 2023

Onze Grey moet na 5 jaar thuis zijn dringend weg!

Wij zoeken met spoed een geschikte adoptant of opvang voor Grey!!

Grey is een lieve en heel mooie grijs/witte cross Stafford die in 2018 werd geadopteerd in Nederland. In Spanje werd hij door ACE gered uit de broodfok. Grey is door zijn achtergrond altijd wat onzeker geweest en schrikt snel. Ook al is het een lieve hond, toch moet hij herplaatst worden. De reden is dat hij door zijn onzekerheid niet meer helemaal te vertrouwen is bij het zoontje (15 maanden) van de adoptanten. Grey schrikt namelijk van onverwachte bewegingen en de adoptanten willen het zekere voor het onzekere nemen en hem liever herplaatsen.

Bij de huidige adoptanten woont hij samen met een teef en dit gaat goed. Door zijn onzekerheid zou het fijn zijn als er bij de nieuwe adoptanten een stabiele hond aanwezig is. Grey kan niet geplaatst worden bij kinderen onder de 12 jaar. Een appartement is niet geschikt voor hem. Buiten wil hij soms wel eens achter een kat aan maar vaak schenkt hij er helemaal geen aandacht aan. Samen met de andere aanwezige hond kan hij goed alleen thuisblijven. Met de auto mee gaat prima.

Grey zal altijd een beetje zenuwachtig blijven. Hij houdt van regelmaat, veel aandacht en wandelen. Als hij eenmaal je vertrouwen heeft, is het een onwijs leuke hond die graag wil knuffelen.





Meer informatie over Grey vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten