maandag 25 december 2023

In memoriam Cindy (Indice 4171)

Lieve Cindy, ons meisje, ons omaatje, onze plus dochter wat een leegte๐Ÿ˜ž. We wisten dat het er ooit van zou komen om afscheid te nemen maar toch, het doet verdomd pijn, heel veel pijn!

12 jaar geleden werd je geadopteerd door mijn ouders. Dat was ook onze eerste kennismaking met SHIN. Van dag 1 was je een eenheid met pa. Waar pa was, was jij. Als achterburen zagen we elkaar wel iedere dag. Je bleef ook wel eens spelen, of we gingen wandelen maar daarna altijd weer terug naar huis want pa kon je niet te lang missen. Toen pa alleen overbleef, was jij degene die over hem waakte, zo trouw! Het was hartverscheurend toen pa naar het ziekenhuis moest en daarna naar het rusthuis. Jou niet meer bij hem hebben was heel zwaar. De ongeschreven regel was dat, mochten mijn ouders niet meer voor je kunnen zorgen, je naar ons kwam. En zo geschiedde. Iedere wandeling gingen we even bij pa zijn raam kijken, of op bezoek. Pa wist dat het goed zat maar wat miste hij jou. Na zijn overlijden liep je nog lang automatisch naar de ingang van het rusthuis of keek je op als je een man met rollator zag lopen ๐Ÿ˜ž.

Je bent nog een aantal keren mee op vakantie geweest, je vond het goed, zolang je maar bij ons was.

Al jaren had je al wat last van kwaaltjes maar dan kwam je er toch weer bovenop. De laatste tijd ging het minder en minder..... . Ze zeggen toch houden van is ook loslaten..... .

Lieve Cindy, je zat direct in ons hart en zal daar ook altijd blijven๐Ÿ’ž.

We love you ๐Ÿพ๐Ÿ’ž

Jos, Heidi en Joppe๐Ÿพ

Bedankt SHIN voor Cindy (Indice) op te vangen en haar aan ons toe te vertrouwen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten