dinsdag 3 oktober 2023

Beanie en Kane

We hebben inmiddels 2 honden in ons gezin via ACE. Afgelopen februari is Kane bij ons gekomen. Het is prachtig om te zien hoe Kane van een ingetogen bange hond is veranderd in een sociale, super lieve, vrolijke hond. Hij speelt, hij kwispelt, hij knuffelt en ziet het leven echt als een feestje, iets wat we niet hadden verwacht toen we hem adopteerden. 

In juni hebben we Beanie opgehaald. Een puppy die het leven ook zeker ziet als een feestje. Beanie kon meteen goed aarden in ons gezin en met de andere dieren. Hij is ontzettend lief, knuffelt het liefst de hele dag, en speelt de rest van de tijd met zijn broers en zus. Ook heeft Beanie een tikkie ADHD, maar hij heeft gelukkig genoeg speel vriendjes. Samen met onze andere honden hebben ze het enorm naar hun zin. We zijn ontzettend blij met allebei de honden die we via ACE hebben geadopteerd en met al het goede werk dat de organisatie doet. 

Groetjes Fam van de Wouw


We hebben onderstaand filmpje gemaakt van Kane zijn eerste periode hier, je ziet duidelijk hoe hij in een hele korte tijd ontzettend veel is veranderd.  





Geen opmerkingen:

Een reactie posten