zaterdag 28 oktober 2023

Dagboek van Fabienne - Dino Bambino, een prachtige Rottie, maar...

Hij kwam binnen als een afgeleverd pakje, zogezegd omdat de eigenaar 6 honden had en er maar 5 mocht hebben. Maar de ware reden kwam gauw boven water: onze Dino Bambino heeft een ernstig probleem aan zijn achterhand. We weten nog niet goed wat en hoe, maar er is duidelijk iets ernstigs mis. 

Iedereen die hem ontmoet, komt in de verleiding om het te adopteren, want hij is niet alleen prachtig om zien, maar ook bijzonder lief en hij heeft een zeer goed karakter. Hij is momenteel in opvang en is daar de grote vriend van het hele gezin, van de honden en de katten, zijn rustige gelatenheid weet iedereen te bekoren. Zijn mooie, grote Rottie-kop is zo lief dat je hem wel moet knuffelen. Zijn opvangmama kan geen stap zetten of hij gaat mee, trouw en loyaal als geen ander. Het is en blijft een grote schat, ondanks zijn medische problemen. 

We willen nu graag een projectje van deze lieverd maken want hij moet onderzocht worden door een specialist, er moeten RX gemaakt worden, en daar willen we voor gaan sparen! 

Wie helpt onze Dino Bambino : https://ace-charity.org/spaaractie-dino ?






Meer informatie over Dino vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten