woensdag 25 oktober 2023

Dagboek van Fabienne - Peluche was niet het pluche beertje dat ze verwachtten.

Hij werd gekocht op een blauwe maandag, vanuit een uitstalraam in een dierenwinkel. Een mooi pluche beertje, dat overal waarderende reacties in de hand werkte. Overal mochten ze horen hoe mooi hun pluche beertje was, en dat vonden de kinderen heerlijk. Het pluche beertje was echter ook een levend wezen en moest zijn behoeftes doen, moest gekamd worden, moest regelmatig naar de kapper, moest leren alleen blijven, en dat liep niet allemaal van een leien dakje. Daarom werd ons pluche beertje na een tijdje meer een last dan een pronkstuk, en vloog hij buiten.

Eens bij ons zag je dat het hondje nooit verzorgd was zoals het hoort, noch dat hij veel liefde had gekend. Pomeriaantjes zijn heerlijke hondjes maar hebben opvoeding nodig als elk ander hondje. Geen enkele hond is kant en klaar. Deze lieverd heeft alle potentieel, is lief met kinderen, sociaal met andere hondjes, vrolijk tegen alle bezoekers, een knuffelaar, maar een hondje dat een regelmatige vachtverzorging nodig heeft, en opvoeding moet krijgen, net als tijd om zich aan te passen. 

Peluche is een echt schatje, maar wie hem wil adopteren, denk goed na, want wij willen enkel het allerbeste voor deze lieverd!

Informatie over Peluche vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten