zaterdag 21 oktober 2023

In memoriam Pepa (ACE Val)

Berichtje van bedroefde baasjes: "Lieve mensen van ACE|SHIN, Vorig weekend hebben we afscheid moeten nemen van ons lief klein Pepa’tje. Ons “oh zo zoet karaktertje” is niet meer. Zo beschreven jullie haar op jullie website. En dat was ze, een oh zo zoet karaktertje, een ongelooflijk lief, attent, speels hondje. Onze gesprekken altijd met veel aandacht volgend. Geen enkel woord willen missen, of ze eventueel het woordje ‘wandelen’ of ‘mee gaan’ of ‘snoepje’ zou kunnen horen. 

Altijd een Tsunami van blijschap en sprongetjes als we thuis kwamen. Steeds een warm welkom. Ze was met haar gat in de boter gevallen, maar wij ook, en haar vriendje Matteo (ACE Isabello) ook. Ze speelden zo mooi samen, het waren echte vriendjes. 

Vorig jaar ontdekten we wat ruis op haar hartje. Ze had een hartfalen, maar we hadden het goed onder controle met medicatie. Het zag er naar uit dat we nog lang van haar konden genieten. Maar vorig weekend besliste het lot daar anders over. Ze werd plots ernstig ziek. 

Bleek ze ook bijkomend een tumor in haar bijnieren te hebben, onmogelijk om te opereren; haar hartje zou het ook niet aangekund hebben. We hebben haar nog mee terug naar huis genomen. Maar lang heeft het niet mogen duren. Ze had zoveel pijn dat we de hartverscheurende beslissing hebben moeten nemen om haar te laten inslapen. 

Omringd door onze armen hebben we ze met onbeschrijfelijk veel verdriet moeten laten gaan. We missen haar zo, ze laat een pootafdruk van verdriet achter, het is een emotionele aardbeving. Maar we koesteren ook al de mooie kostbare momenten samen. 

Rust zacht, lieve Pepa. Voor altijd in ons hart." 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten