zaterdag 21 oktober 2023

Clay, een Podenco Maneto, en een absolute aanrader!

Een Maneto, als ik ze zie moet ik al lachen, grappig op hun vier korte pootjes! Het zijn typische Andalusische jachthonden die voor de jacht worden gebruikt omdat ze uiterst vlug zijn, en zich door kleine ruimtes heen kunnen wringen, zoals dicht struikgewas. 

Hier zijn het jachthonden en moeten ze vaak in erbarmelijke levensomstandigheden leven: aan kettingen, in onwaardige kooien. Maar Maneto's hebben een ongelooflijk uithoudingsvermogen, ze kunnen zowel koude als hoge temperaturen aan en hebben een hoge pijngrens. Ze zijn enorm intelligent en geweldige huishonden, eens baasje en Maneto samen een harmonie gevonden hebben.

Ze worden meer en meer huishonden omdat mensen hun bijzondere karakter leren kennen wat vele harten steelt. Ze hebben hun beweging nodig en hun dagelijkse bezigheid, het zijn geen hondjes die een rustig leven willen leiden. Een gezin, een baasje dat graag wandelt of met hen op cursus gaat is hun favoriete keuze! 

Eens gehecht aan dat ene baasje is dat onvoorwaardelijke liefde en vriendschap voor het leven, lopen ze op hun vier korte pootjes achter je aan, en met hun dagelijkse portie humor zijn ze gewoon geweldig!

Ook onze Clay beschikt over al al deze heerlijke eigenschappen, en wacht nu op dat ene juiste baasje!!

 

Meer informatie over hem (bijna 3 j, 7 kg) vind je hier.

 

Vragen of interesse? Stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar adopties@ace-charity.org 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten