zaterdag 4 februari 2023

Dagboek van Fabienne - Leea en Mister's baasje kwam niet meer terug.

Leea en Mister waren de twee huisdieren van een Engelse man. Telkens wanneer hij op vakantie ging, werden ze verzorgd door een bevriend echtpaar. Dat ging zo al jaren goed tot hun baasje tijdens zijn verblijf in Engeland ernstig ziek werd en nu stervende is. Hun verzorgers moesten echter ook door omstandigheden naar hun land terug en het jonge vrouwtje was ten einde raad, ze had zowat alle asielen gecontacteerd, en Facebook gebruikt om hen toch maar onder dak te krijgen maar de tijd werd steeds krapper en het risico dat ze naar het dodenstation moesten alsmaar groter. Zo kwamen ze bij ons terecht, wat voor deze huisdieren een ware nachtmerrie is.

Leea is een schat van een hond, rustig en zachtaardig, en leefde altijd samen met Mister. Beiden zijn goed verzorgd geweest en zeker enorm verwend en geliefd. Leea is een knuffelmie, enorm mensgericht. Mister is een vriendelijke, rondbollige kater met een lief en aanhankelijk karakter, die graag met de kraan speelt en van water houdt. Hij heeft altijd binnen geleefd, ging niet naar buiten. Hij heeft het momenteel erg moeilijk in het asiel, zondert zich af, en wil met rust gelaten worden, hij heeft het zwaar.  

Moesten ze samen kunnen blijven zou dat enorm hartverwarmend zijn, maar we weten ook dat dat niet makkelijk zal zijn. Maar, wie niet waagt niet wint, dus wie weet? Het belangrijkste is dat zij nu snel ergens terug thuis kunnen komen!

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten