dinsdag 28 februari 2023

Dagboek van Fabienne - Wij stellen jullie voor: onze Jefa!

Ze kwam binnen als een bibberend rietje, een verloren hondje met een trieste houding, een gebogen rugske, kortom, een hoopje ellende. We keken het even aan en dachten dat ze stilaan wel zou los komen maar het kleine hondje bleef enorm depressief. Tot ze bij ons aan het bureel mocht lopen en later mee naar huis mocht. 

Dat bange hondje is nu een zelfzekere deugniet die weet wat ze wil! Die jou niet zegt wat je moet doen, maar de leiding graag overneemt. Ze is een schaduw en een bijzonder aanhankelijke, grote schat. De poezen worden graag opgejaagd, als ze blijven zitten vindt ze dat erg vervelend en wil eigenlijk liever dat ze gaan lopen want dan kan ze er lekker achteraan rennen. Ze is met alle andere hondjes erg sociaal. Ze is grappig en opmerkelijk ondernemend, is van niemand bang, maar toch heeft ze een klein hartje, want als je haar toch even moet berispen is ze echt doodongelukkig.  

Jefa is een hondje dat graag altijd bij jou is en geen millimeter van je zijde wijkt. Ze is ook goed met kinderen maar zij zegt hen hoe het moet. Ze is een schatje van de bovenste plank met een sterk karaktertje, een eigen willetje maar vooral een super trouw karaktertje! Hoe je zo een hondje kan dumpen is mij een raadsel, want ze is zo een aanwinst aan liefde en pure oprechtheid!

Informatie over Jefa vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten