zaterdag 25 februari 2023

Dagboek van Fabienne - De Familie T.

Hun mama was een prachtige Labrador, maar haar baasje was een man die niet alles op een rijtje had en tevergeefs zijn leven nut probeerde te geven ergens in Tarifa. Toen zijn hond echter pupjes kreeg was dat hem te veel, 15 dagen nadat zij het levenslicht zagen stond hij voor de deur van een dierenkliniek met de woorden dat zij of de pupjes nu binnen namen of hij zou zich ergens van hen ontdoen. De ongevoelige woorden van een zoveelste onverantwoordelijke hondeneigenaar. De dierenarts probeerde nog een overeenkomst te maken zodat de pupjes toch nog enkele weken bij hun mama konden blijven maar weg was hij, en de kartonnen doos met 7 onschuldige levens liet hij achter op de stoep van de kliniek.

Wetten of geen wetten, dat heeft hier allemaal geen zin. Ze doen maar en net als altijd waren deze 7 dwergjes weer de zoveelste slachtoffers van een mens. Zo werden zij vervolgens opgevangen door onze collega's in Algeciras, met papflesjes en heel veel liefde en zorg. 

Vandaag zijn het geredde pupjes met zotte streken, die spelen en ravotten, en gelukkig niets mee dragen van hun trieste start in het leven. Allen zijn prachtige kapoentjes die zeker ergens een mooie en rijke aanwinst zullen zijn, mits een goede begeleiding en opvoeding. Aan liefde hebben ze in elk geval al niets te kort gehad! 


Informatie over de hondjes: klik op de link hieronder:

Temis - https://ace-charity.org/honden/honden/21439

Tierra - https://ace-charity.org/honden/honden/21438

Teya - https://ace-charity.org/honden/honden/21437

Triton - https://ace-charity.org/honden/honden/21436

Teseo - https://ace-charity.org/honden/honden/21435

Tetis - https://ace-charity.org/honden/honden/21434

Talo - https://ace-charity.org/honden/honden/21433

Geen opmerkingen:

Een reactie posten