donderdag 23 februari 2023

10 filmpjes van het leven op onze Poezenberg

Daar waar de honden in Spanje het al zwaar te verduren hebben, is het met de katten minstens zo slecht gesteld. Het laten castreren of steriliseren van een kat vindt in dit deel van Spanje zelden plaats. Het gevolg is een enorm overschot aan nestjes die massaal in de meest erbarmelijke omstandigheden worden gedumpt en aan hun lot worden overgelaten.

Op de Poezenberg van ACE|SHIN leven een 50-tal katten die meestal verwilderd zijn, maar wel dagelijks eten, drinken en als het nodig is medische verzorging krijgen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk kattenpopulaties te castreren/steriliseren en aborteren.

Velen hebben hier een goed leven. Overal staan huisjes, krabpalen, eten en vers water, mandjes en gezellige hoekjes waar ze zich in kunnen nestelen. Kortom, ze hebben het niet slecht.

Vrijwilligers maakten filmpjes van het leven op de Poezenberg. Ook benieuwd naar onze katten en kittens daar? Bekijk dan de filmpjes op: https://ace-charity.org/poezenberg/

Via deze pagina kunt u de Poezenberg ook financieel steunen. Dankzij vrijwilligerswerk, giften en donaties kunnen wij ons werk hier blijven voortzetten. 

 https://ace-charity.org/poezenberg/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten