zondag 26 februari 2023

Dagboek van Fabienne - Onze Shaggy - van prachtige pup naar zwaar verwaarloosde hond.

Ze werden met z'n allen gered uit Sevilla, het was een hele zware operatie, maar we kregen heel de familie in onze handen, uiteindelijk. Elk van hen ging naar huis en ze werden - dachten we - allemaal gelukkig. Onze Shaggy had echter pech, zijn adoptanten wilden hem na een tijdje weg, hij was zogezegd niet goed met hun andere hond.

Zo kwam hij terug in onze handen, maar tot onze grote verbazing was deze arme pup uitgegroeid tot een grote hond waar nooit mee was gewandeld, noch goed verzorgd was, integendeel. Van zijn zogenaamde agressie is niets te merken, hij heeft het meest zachtaardige en lieve karakter. Maar doordat hij als pup geen wandelingen

noch beweging kreeg waren zijn benen volledig misvormd en heeft hij heupdysplasie ontwikkeld.Het werd meteen opgemerkt bij zijn opvanggezin. 

Shaggy is een super lieve hond, met een super sociaal en lief karakter maar met een ernstig gezondheidsprobleem. Het zou een enorm bedrag zijn moesten we Shaggy opereren, temeer dat het ook niet eens zeker is dat de operatie zou lukken. Daarom gaan wij op zoek naar mensen die deze lieverd willen adopteren zoals hij is, waar hij kan rond wandelen in de tuin en even mee aan de lijn. Een grote wandelaar zal hij echter nooit kunnen worden.

Hij is een grote hond met een probleem, maar zal gelukkig zijn thuis, met een tuin, gewoon een rustig leven bij mensen die niet veel wandelen en hem een kans willen geven op geluk!

Meer informatie over Shaggy vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten