donderdag 23 februari 2023

Dagboek van Fabienne - Het verhaal van Suri.

Als pluizig schattig pupje was zij waarschijnlijk enorm geliefd door haar familie, want Suri heeft een lieve uitdrukking en is nu, als volwassen hond, nog steeds een plaatje om te zien. Maar ze heeft een triest levensverhaal. Ze hoorde als pup bij een gezin, dat haar - nadat ze wat ouder werd - weer door gaf aan een ander Spaans gezin, waarna ze terecht kwam op een appartement waar ze aan haar lot overgelaten werd en meer op straat leefde dan bij haar familie. Vaak zat Suri urenlang te wachten voor hun deur maar niemand schonk hier aandacht aan. En zo werd ze meer en meer verwaarloosd en werd ze noodgedwongen een straathond, die ondanks haar trouwe karakter naar eten moest gaan zoeken bij de nabijgelegen restaurants. 

Een dametje vertelde ons het hele verhaal en vroeg of wij deze lieve hond konden helpen, zo kwam zij vervolgens bij ons terecht. Ze was eerst heel timide en ongemakkelijk, verloren en teruggetrokken, maar nu kent ze ons en is het echt een schat van een meid! We zijn ervan overtuigd dat zij een hemelse metgezel zal zijn! 

We zoeken een baasje die tijd heeft voor haar en haar koestert en liefheeft dat het niet op kan. Suri verdient dit, na alle tegenslagen die ze al kende in haar nog zo jonge leven!





 Informatie over Suri vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten