vrijdag 3 februari 2023

DAGBOEK - Chicai en Tarzan, twee huishonden op zoek naar een nieuwe familie!

Chicai, een Zwitserse Herder, en Tarzan, een mix Herder, zijn de honden van een echtpaar die door hun leeftijd en veranderde omstandigheden niet langer voor hun honden kunnen zorgen. Hun hart breekt maar het leven brengt ons soms in situaties waar we nooit hadden willen in zitten. Wij willen hen graag even in de kijker zetten opdat er misschien iemand opstaat voor deze al wat oudere viervoeters. 

Chicai is nog heel fit en houdt van haar familie, haar wandelingen en haar aandacht. Ze is een heel lieve en aanhankelijke meid. Tarzan is net als Chicai een grote knuffelaar, is nog best energiek, speelt heel graag met de bal, dan ben je zijn beste vriend. Hij gaat graag wandelen, en doet dat goed maar durft aan de lijn soms uithalen naar andere honden, maar hij is goed corrigeerbaar. Beide honden zijn poezen gewoon maar zullen eerst de nieuwe poezen moeten leren kennen in hun nieuwe omgeving. Het zijn op en top huishonden en weten hoe ze zich moeten gedragen in huis. 

Chicai en Tarzan kunnen uiteraard samen, maar ook apart, geplaatst worden. Het zijn twee honden die nood hebben aan die ene mens die hen nog gelukkig wil maken, nu hun baasjes dat binnenkort niet meer kunnen. Ze zouden je zo enorm dankbaar zijn!

Informatie over Chicai vind je hier en over Tarzan hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten