dinsdag 25 oktober 2022

STUDIO ANIMAUX & a sunny day – September donatie EUR 1.253,-

 

Bij STUDIO ANIMAUX & a sunny day hechten ze erg veel waarde aan het welzijn van dieren. Naast het bieden van hoogkwalitatieve producten voor honden en katten op hun website, wilden ze ook graag een goed doel steunen, en wij waren de gelukkigen! Daarom doneren ze van elke bestelling bij STUDIO ANIMAUX & a sunny day EUR 1,- aan ACE|SHIN.

Voor september was dit maar liefst EUR 1.253,- Elke maand laten wij weten hoe we de donatie besteden. Hieronder de update:

September donatie

Beste dierenvrienden van a sunny day en STUDIO ANIMAUX,

De herfst deed zijn intrede en ook in Spanje zijn de temperaturen eindelijk gezakt. Na de extreme hete zomer met bosbranden tot vlakbij het asiel, en een boete van de gemeente voor het overmatig gebruik van water 😑 komen de zorgen om de winter er alweer aan. EΓ©n van de projecten die we willen realiseren is het renoveren van onze kliniek. Na 20 jaar zijn de hokken daar hard aan vervanging toe zodat deze nog comfortabeler worden voor onze herstellende patiΓ«ntjes. Voor dierendag zette we diverse acties op om ons doelbedrag van EUR 5.000,00 te realiseren. Met heel veel steun en donaties haalden we 2/3 deel binnen. Een prachtig resultaat, maar net niet genoeg …. Totdat jullie donatie binnenkwam! Wat zijn we blij met deze steun, want nu kunnen we aan de slag! En dit is broodnodig, want we hebben weer zoveel verwaarloosde en mishandelde kostgangertjes die medische zorg broodnodig hebben We houden jullie natuurlijk op de hoogte van het verloop van de werkzaamheden.

Enorm bedankt weer!

Website STUDIO ANIMAUX & a sunny day:
https://studio-animaux.com/
https://www.asunnyday.nl/

STUDIO ANIMAUX & a sunny day is een Diamanten sponsor van ACE|SHIN. Ook benieuwd naar onze sponsorpakketten? Kijk dan op: https://ace-charity.org/sponsor-met-je-zaak/ 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten