vrijdag 21 oktober 2022

Dagboek van Fabienne - What about Ghanda?

Ghanda is een van de 7 zwarte poezen die we meer dan een jaar geleden gered hebben uit een dodenstation. Het waren de overgebleven zeven katjes uit een groep van 40 katten die een man in zijn kleine appartementje verzamelde en verwaarloosde. Alle raskatten en de andere mooie katten raakten vlug weg, maar deze zeven “gewone” zwarte katjes werden aan hun lot overgelaten. Ghanda was een van hen.

Ze is een rustige, bijzonder dankbare poes, die niet veel meer vraagt dan wat liefde, aandacht en eten. Ze kan enkel natvoer of zacht voedsel eten, want al haar tandjes moesten getrokken worden omdat ze allemaal rot waren en zij daar heel veel pijn aan had. Ze wil gewoon knuffelen en ergens thuis komen waar ze nog van tel mag zijn, waar een zacht mandje op haar staat te wachten en ze nog van een krabpaaltje mag genieten. 

Ghanda is echt een lief beestje, dat net als alle andere knappe katten recht heeft op een gelukkig leven! Iets wat zij tot op heden nog niet mocht ervaren. Als je een echte rescue een kans wil geven, denk dan aan onze Ghanda. Ze is een echt sukkeltje dat je enorm erkentelijk zou zijn, voor de rest van haar leven!




Meer informatie over Ghanda vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten