maandag 31 oktober 2022

Langzitters van de maand oktober - Toon & Kazo

Toon (#18949)

Toon wacht al meer dan 1 jaar op zijn gouden mand. Hij mag regelmatig mee gaan wandelen met de vrijwilligers en iedereen ervaart hem als een reuze knuffelbeer. Hij is groot en sterk maar heeft een goed en stabiel karakter. Je moet stevig zijn wil je hem kunnen wandelen want hij is natuurlijk een heel grote hond, maar bijzonder knap en vooral mensgericht.


Buiten kijkt hij totaal niet om naar andere honden, maar uit ervaring weten we dat hij niet kan samenzitten met dominante honden, met niet dominante honden is er geen probleem. Toon is een Mastin Espanol wat een zeer geliefd ras is hier in Spanje. Hij houdt erg van aandacht, dus een hele dag in een kooi is echt niks voor hem! Tijdens het schoonmaken van zijn kooi blijft hij rustig liggen, maar zodra je klaar bent rent hij naar je toe om te spelen en te knuffelen.


Informatie over Toon vind je hier.

Kazo (#19297)

Kazo wacht al meer dan 1 jaar op zijn eigen thuis. Hij is een zeer nobele en rustige kat. Slim en onafhankelijk, eigenzinnig en grappig. En met een eigen sterke geest, want als hij iets wel of niet leuk vindt, zal hij het je heel duidelijk laten weten. Als hij je gezelschap wil, komt hij naar je toe om zich te laten aaien. Hij is dan heel knuffelig en lief.

Anders is zijn favoriete ding om gewoon in de zon te liggen en te chillen. En lekker te genieten van een comfortabele en rustige omgeving. Hij heeft geen probleem met andere katten maar heeft hun gezelschap helemaal niet nodig. Kazo brengt zijn tijd het liefst alleen door.


Informatie over Kazo vind je hier. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten