woensdag 26 oktober 2022

Dagboek van Fabienne - De laatste kroost van mama Alice.

Alice was een Galgo mama uit Andalucia, een jachthond, en een van de zovelen waar wij elke dag voor rechtstaan. Zoveel Galgo’s en Podenco's ondergaan hier een hel en veel erger. Er wordt hier in Spanje nu zo hard gestreden om hen ook als "hond" te beschouwen, want de jagers wilenl hen blijven behandelen als objecten. Er speelt heel veel geld en macht mee, om hun zinnetje door te drijven, want als ze straks ook als honden worden beschouwd verandert er heel veel voor hen!

Alice was een van de gelukkigen. Zij kreeg bij ons haar laatste pups en is nu al thuis in een warme mand, bij lieve mensen die haar koesteren. Haar pupjes mogen nu ook naar huis, zij zullen gelukkig nooit de hel van het leven bij een jager moeten meemaken. We zoeken baasjes die hen lief hebben en met respect en waardering gelukkig maken. Het zijn hele levendige, vrolijke, sociale pupjes die prachtige elegante Galgootjes zullen worden. 

Een Galgo pup moet je goed begeleiden want het kunnen echte deugnieten zijn die graag hun tandjes durven gebruiken. Ze hebben beweging nodig maar ook bank liggen na een grote wandeling of activiteit is hen niet vreemd. Ze zijn enorm mensgericht, en zeer trouw. Als je ze als pup in huis neemt kan je er zelf voor zorgen dat je een echte Galgo zal zien ontwikkelen, met dat nobele en lieve karakter.  

Wie heeft tijd en geduld om een van hen datgene te geven waar ze recht op hebben, een plek waar ze kunnen thuis komen? 









Timmy - https://ace-charity.org/honden/honden/21001/ 

Molson - https://ace-charity.org/honden/honden/21005/ 

Donair - https://ace-charity.org/honden/honden/21003/ 

Maple - https://ace-charity.org/honden/honden/21002/ 

Moose - https://ace-charity.org/honden/honden/21004/ 

Crosby - https://ace-charity.org/honden/honden/21006/ 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten