dinsdag 25 oktober 2022

Dagboek van Fabienne - Wie kan Hulkk en Heros helpen?

Hulkk is een Podenco Maneto die samen met zijn vriendje Heros jarenlang thuis was in een gezin met kindjes. Door omstandigheden kunnen hun baasjes niet langer voor hen zorgen en zoeken wij dringend naar een nieuwe kans voor deze twee lieve en mooie kanjers! Het liefste zouden we ze samen houden maar realiseren ons ook dat dit niet altijd kan.

Hulkk is een schatje, een grappige Maneto waar menig mens dol op is alleen al door hun vrolijke gekke manier van zijn. Met zijn korte pootjes gaat hij toch graag wandelen, maar daarna de salonheld uithangen is zijn liefste bezigheid. Hij is nog steeds een kleine hooligan en zet graag zijn tandjes in het speelgoed als hij daar de kans toe krijgt. Katten zijn niet zijn ding, maar hij is dol op auto rijden en mee op pad gaan, maar hij kan ook alleen thuis blijven. Hulkk is een lieve, trouwe en goede vriend voor iedereen. 

Heros is een rustig type, hij is het liefst dicht bij zijn baasje, is heel aanhankelijk en bijzonder lief. Hij speelt zeker graag met zijn vriend Hulk, durft al eens de pikkedief uithangen als je niet kijkt, maar steelt telkens weer je hart met zijn lieve karakter. Op straat moet hij nog leren om niet te hard te trekken aan de lijn en kan hij soms hevig zijn naar andere hondjes. Maar hier kan aan gewerkt worden, en stilaan zal hij dit ook leren.

Beide hondjes zijn sinds pup gewend in een huis met kinderen en baasjes te leven. We hopen dat iemand deze lieverds ter harte neemt, samen of apart, zodat deze twee met wat geduld en opvoeding, met wat discipline, liefde, tijd en inzet weer ergens gelukkig mogen worden, dit keer voor het leven!

 


Meer informatie over Hulkk vind je hier.



Meer informatie over Heros vind je hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten