maandag 31 oktober 2022

Dagboek van Fabienne - Hang Hang, een bijzonder Bodeguerootje.

Hang Hang groeide op bij een familie met jonge kinderen, als enige gezinshond. Toen ze door omstandigheden niet langer voor hun trouwe vriend konden zorgen, belandde hij in onze handen. Hang Hang heeft het zeer zwaar gehad, zeker in het begin. Hij was enorm onder de indruk, was erg triest en boos op iedereen, maar langzaam maar zeker heeft hij ons leren vertrouwen. 

Hij verblijft momenteel in een opvanggezin waar verder aan hem gewerkt wordt. Hij leeft er samen met een grote groep honden, wat geen probleem is. Hij leeft nu weer in een huis, wat hij erg fijn vindt, maar wordt niet graag opgepakt, alleen wanneer hij dit zelf aangeeft. Hij heeft een lief en sociaal karakter, is zelfs eerder ontfermend over jongere hondjes, maar hij is geen knuffelaar. Maar bij zijn opvanggezin gaat het elke dag een stukje beter!

Wie Hang Hang adopteert moet rekenen op een projectje, heel wat tijd om aan te passen, een band te scheppen en vertrouwen op te bouwen, dan krijg je een onvoorwaardelijke blijvende vriendschap voor het leven. We plaatsen hem liever niet bij kinderen omdat hij alleen geknuffeld wil worden wanneer hij dat wil. Hij wil altijd bij je zijn, en volgt je onvoorwaardelijk met of zonder riem. Hij zou een ideale hond zijn voor een echtpaar of baasje die op zoek zijn naar een  gezelschapshondje dat niet heel de tijd aandacht vraagt, maar wel graag altijd bij je in de buurt is. Hij lijkt een ruwe bolster, maar we verzekeren je dat het vanbinnen een zacht en gevoelig eitje is!

Meer informatie over Hang Hang vind je hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten