donderdag 4 januari 2024

Dagboek van Fabienne - Jara, een Pointertje op weg naar geluk!

Jara is een jachthondje dat werd afgedankt door haar jager. Hij werd stilaan zelf een oudere man, en wilde niet langer met haar verder gaan. In plaats van zo een trouwe, lieve hond in haar oude jaren aan jouw zijde gelukkig oud te laten worden, werd ze naar een dodenstation gebracht… Jara werd gebruikt om te kweken, voor de jacht, voor het waken over zijn terrein, voor alles was ze goed. Trouw en onderdanig onderging ze haar lot, en daar zat ze dan… te wachten op de dood in een ijskoud hok, in een vreselijk dodenstation. 

Ze is nu bij ons en het gaat elk van ons aan het hart… Ze is zo een lief en braaf beestje, altijd in voor een knuffel als jij dat wil, ze is altijd onderdanig en blij met alle aandacht die ze krijgt. Ook met andere hondjes is zij lief en sociaal. Er zit alleen maar een bijzonder goede inborst in deze vergeten ziel, die wij graag nog het allerbeste willen wensen en schenken, want ze verdient het meer dan wie dan ook! 

Wie het ras kent weet dat Pointers geweldig goede honden zijn, trouw en loyaal tot in het oneindige! Waar mag deze lieve Jara eindelijk thuis komen?

 





Meer informatie over Jara vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten