maandag 22 januari 2024

Jinna (voorheen Eevee) van asiel naar THUIS.

Ons vorige hondje was 12/2 jaar geleden overleden en de afgelopen zomer werden wij gevraagd om op een hondje te passen 3 weken. Nou dat bracht ons hondenhartje weer naar het stiekem zoeken naar een ander hondje.

Wij kwamen op de website van ACE en keken af en toe of er een klein hondje opstond. We reageerde op een hondje dat achteraf al was gereserveerd, jammer…

Gelukkig kwam er een ander hondje in beeld en wij reageerder op haar. Na de zeer zorgvuldige adoptieperiode kwam voor ons het supermooie bericht dat zij naar ons mocht komen. De reis naar Nederland ging in september niet door en moesten we nog een maand langer wachten. Gelukkig konden we haar in oktober in Barneveld in onze armen sluiten. Na de eerste keer uitlaten in het bos alles was nieuw gingen we naar haar nieuwe huis. Binnengekomen gaven we haar een speeltje en speelde ze er direct mee, ze was THUIS!

De medewerkers zijn allemaal zorgvuldig, professioneel en vriendelijk. Wij raden het iedereen aan om als je een hond of kat wilt adopteren dat bij ACE (Adopteer! Buitenlandse honden en katten uit Spanje ter adoptie - Animal Care EspaΓ±a | SHIN (ace-charity.org) te doen. Het is een betrouwbare stichting. Ook houden ze op plezierige manier regelmatig contact met je voor vragen of ondersteuning.

Dank en ga zo door met jullie geweldige werk! Geplaatst door twee hele gelukkige nieuwe baasjes.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten