dinsdag 30 januari 2024

Black beauty Anais hoopt eindelijk opgemerkt te worden…

Aina, Debby en Anais (2,5 jaar) zijn drie van de honden die we begin december 2021 meenamen van bij een echtpaar dat door verslechterde omstandigheden en ziekte, niet langer voor hun honden kon zorgen. De situatie was hartverscheurend. De dieren waren altijd goed verzorgd geweest en aan liefde geen gebrek, maar ze hadden gewoon de middelen niet meer om voor hun dieren, laat staan voor zichzelf, te kunnen zorgen. 

Hun mama werd zwanger van de straat gehaald. Ze zat al lang in een urbanisatie waar ze van de bewoners eten kreeg. Een van de bewoners kwam hulp vragen om mama op te vangen, en drie weken later is ze bevallen. 

Anais is de meest ondeugende, niks is veilig voor haar. Ze is steeds op zoek naar eten, maar ze is ook wat de underdog en schrikt snel. Debby was de zwakste, maar nu is het een flinke gezette hond, geen problemen meer. Eentje die heel graag aandacht vraagt en graag dicht bij een baasje is.

Anais en Debby kwijnen weg in het asiel. Zij hebben echt een liefdevol en opbouwende omgeving nodig om hun heerlijke karakter verder open te laten bloeien. Kan jij dit bieden? 

Meer informatie over Anais vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten