vrijdag 26 januari 2024

Dagboek van Fabienne - Leni, Evita en Joséphine, hun verhaal van zware verwaarlozing.

Onze drie dames werden zwaar, maar dan ook zwaar verwaarloosd. Leni was er het ergst aan toe, zij kon door de vele klitten en vuile vacht amper nog bewegen. Ze is een bang hondje maar eens je haar aandacht geeft, gaat haar staartje voorzichtig kwispelen, want wil ze zo graag bij je horen, en is zo dankbaar gered te zijn. Mastin Evita is een grote, rustige en bedeesde dame, eerst wat voorzichtig en bedachtzaam, maar al gauw komt ze voorzichtig snuffelen. En tot slot kleine Joséphine, die niet weet wat haar overkomt. Het verse water en proper kommetje alleen al doen hen hallucineren, ze hebben dat nooit gekend!

Het is werkelijk dier-onwaardig, de situatie waar we deze drie hondjes uit hebben gered. Ergens in het hol van Pluto waar geen mens ooit langs zou komen, maar door een klacht van een toevallige voorbijganger gingen de poppen aan het dansen. Zij zijn vandaag veilig bij ons, maar enkelen waren al overleden aan hun ketting… Hier kan dat allemaal, want wie ziet het of hoort het? Zovele weerloze dieren ondergaan dit lot…

Leni, Evita en Joséphine moeten we un stilaan weer op de liefdevolle rit krijgen, een plek waar ze thuis kunnen komen, waar ze verwend en graag gezien worden. Ze zullen in het begin aanpassing nodig hebben maar met een beetje geduld, wetende waar je aan begint, zie ik dat zeer positief in. Het zijn zo’n lieve, goede, dankbare dames!


Informatie over:

Leni – https://ace-charity.org/honden/honden/22343/

Evita – https://ace-charity.org/honden/honden/22345/

Joséphine – https://ace-charity.org/honden/honden/22344/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten