zondag 14 januari 2024

Dagboek van Fabienne - Audrey, een aparte dame!

Audrey werd gered van een echtpaar dat haar niet langer wilde en haar in een dodenstation achter lieten. Het ging niet meer, en aangezien het een brave was zouden wij wel vlug een thuis voor haar vinden, kregen we te horen.

Wel, onze Audrey is een heerlijke knuffeltante en ze maakt een zeer apart geluid als ze je niet kan bijbenen, want liefst is ze altijd bij je, ze gaat voor jou door het vuur. 

Met andere honden gaat zij heel goed, alleen als er excitatie is, kan ze zich enorm opwinden en wordt ze zeer bazig. Best zal zij gelukkig worden alleen, of maximum met twee, en dan liefst bij een hond die deze krachtige dame aan kan. 

Ze is erg gehecht aan haar mensen, ze is grappig en vrolijk om zien, altijd in voor een knuffel en als ze in je buurt mag zijn, is zij de gelukkigste hond ter wereld. Ze heeft een baasje nodig die consequent en correct is in de opvoeding want American Bully's hebben en sterk willetje. Een baasje die het ras kent zou ideaal zijn! 

Audrey is een schat van een hond, maar we weten ook dat dit een ras apart is, en zoeken daarom graag een baasje die bij haar past, voor altijd!

 




Meer informatie over Audrey vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten