zondag 2 juli 2023

Dagboek van Fabienne - Op grote schaal afgedankt.

Als broodfokhondjes niet worden verkocht, worden ze een last, dan moeten ze weg en worden ze opgeruimd. We hoorden van hun noodlot en zijn hen gaan halen, zij hebben het gered van de hel zal ik maar zeggen. De dodenstations en protectora’s puilen nu al uit en we zijn nog maar aan het begin van de zomer.

Bimbo, amper 11 maanden, Koko, Archie, Daffy, Oswald en Felix, amper een jaar. Ze stonden allen op de lijst om te worden vernietigd, geboren om op te brengen voor de broodfok, niet om ervoor te moeten vechten. Een leven is er niets waard, denk maar aan de vele overvolle camions die gewoon verder aankomen. Wij moeten voor elke hond die vertrekt een TRACES maken, elke hond wordt bij ons gecastreerd of gesteriliseerd, geen van hen zal gebruikt worden om mee te fokken, wij zien hier teveel wildgeboortes en teveel miserie. Onze honden worden echte huishonden.

Deze cross Pomeriaantjes zijn allen aan het bijkomen van de hel waar ze uit kwamen, stilaan worden het dansende en vriendelijke, dankbare hondjes die een goed baasje zoeken. Een baasje die hen de tijd geeft om zich te ontplooien en te vergeten wat was, zodat ze zich samen kunnen richten naar de toekomst met een heerlijke samenhorigheid. Elk van hen verdient het allerbeste!

 

BIMBO

KOKO

ARCHIE

DAFFY

OSWALD

Felix

Informatie over deze honden vind je hieronder:

Bimbo - https://ace-charity.org/honden/honden/21681/ 

Koko - https://ace-charity.org/honden/honden/21680/ 

Archie - https://ace-charity.org/honden/honden/21679/ 

Daffy - https://ace-charity.org/honden/honden/21678/ 

Oswald - https://ace-charity.org/honden/honden/21677/ 

Felix - https://ace-charity.org/honden/honden/21676/ 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten