maandag 24 juli 2023

Diamanten Sponsor BergWerk

 

We zijn oprecht blij en dankbaar voor alle steun die wij van BergWerk ontvangen, en “promoveren” hen dan ook van harte tot Diamanten Sponsor. Niet alleen nemen zij deel aan het Sponsor met je zaak programma op Goud niveau, maar doneren ze vaak ook gul op andere doneer- en medische spaaracties. Daarnaast steunen & sponsoren zij ons team Inzameling goederen in Nederland, en stellen zij kosteloos inzet ter beschikking, voor zowel marketing taken als ook handjes in de refugio voor schoonmaak en onderhoud. 

 

Enorm bedankt Team BergWerk! Samen sterk!

 

*Over BergWerk*

BergWerk is hét arbeidsbemiddelingsbureau, voor iedereen. Al ruim 15 jaar geven zij vanuit hun vestigingen in Harderwijk – transparante en flexibele wijze – invulling aan de ambities van zowel werkgevers als werknemers. BergWerk is ontstaan vanuit de oprechte intentie om een ander te helpen. Mens en bedrijf aan elkaar te koppelen. Werkzoekenden te inspireren, motiveren en waar nodig te leren hoe ze verder komen. Dat er meer in zit, als je maar wilt. En hoe waanzinnig tof het is en voelt, om elke dag alles uit jezelf te halen. Te doen wat je leuk vindt, wat je lief is.

 

Met die sociale blik kijken ze ook graag naar de wereld om hun heen. Ondersteunen ze goede doelen en hulpbehoevende (dieren)organisaties waar hun hart naar uitgaat. Voor een mooiere wereld. En meer welzijn, voor iedereen.

 

Meer informatie: https://bergwerk.nu/mens-en-dier/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten