woensdag 26 juli 2023

In memoriam Palma (°01122010 -+19072023)

Op 9 juni 2013 kwam Palma onverwacht in ons leven. We zagen een berichtje op Facebook dat er een 'Podenco met een peperkoeken hartje' een gouden mandje zocht. We gingen kijken bij de opvangmama, vergezeld door onze geliefde Weimaraner, Kirra, en het klikte meteen. Kirra nam Palma onder zijn hoede en leerde haar alles wat ze moest weten. Samen waren ze een onafscheidelijk duo.

Helaas sloeg het noodlot toe toen Kirra een jaar later een tweede hersenbloeding kreeg, waaraan hij overleed. Palma werd de directrice van de hondenweide en leidster van de roedel. Ze vervulde haar rol met liefde en toewijding en gaf vele jaren het beste van zichzelf.

In oktober 2022 voelden we dat er iets niet in orde was. Palma wilde niet meer eten en we besloten haar naar de dierenarts te brengen. Daar ontdekten ze een gezwel van maar liefst 800 gram in haar milt, dat kwaadaardig bleek te zijn. Vanaf 25 oktober 2022 ging ze een palliatieve fase in, waarin ze nog 9 maanden haar uiterste best heeft gedaan om te genieten van haar tijd bij ons.

Tot die dag vorige week, 19 juli 2023, waarop het duidelijk was dat ze niet meer kon. Met een gebroken hart hebben we afscheid moeten nemen van onze geliefde Palma. Ze zal voor altijd een schat blijven, diep in ons hart. Mijn lieve kleine meid, bedankt voor alle mooie jaren die we samen hebben mogen delen. Je bent onvergetelijk. Rust zacht, lieve Palma.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten