maandag 17 juli 2023

Een bronzen sponsor Inutu Legal!

Inutu Legal is een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van ondernemingsrecht, commercieel recht en data privacy. Bij hen staat de cliΓ«nt centraal en wordt hij/zij voorzien van strategisch advies en begeleiding om zijn zakelijke doelen te bereiken.

Op het gebied van ondernemingsrecht staat het bedrijven bij in verschillende juridische kwesties, zoals het opstellen en beoordelen van contracten, fusies en overnames en vennootschapsrechtelijke vraagstukken.

Daarnaast is het kantoor gespecialiseerd in commercieel recht. Het ondersteunt bedrijven bij het opstellen en onderhandelen van contracten, het beschermen van intellectuele eigendom en het waarborgen van naleving van relevante regelgeving.

Gegevensbescherming is een ander belangrijk aandachtsgebied van Inutu Legal. Het kantoor bied advies en begeleiding bij het opstellen van het privacybeleid, het beoordelen van gegevensverwerkingsactiviteiten en het omgaan met datalekken.

Het kantoor streeft naar een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij er nauw wordt samengewerkt met de cliΓ«nten om hun specifieke juridische behoeften te begrijpen en hen te voorzien van hoogwaardig juridisch advies. Het doel is om de cliΓ«nten te helpen succesvol te zijn in een complexe zakelijke omgeving en hen te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen juridische beslissingen.

Voor meer informatie contacteer: hello@inutu.legal 

Wil jij ook met je zaak onze lieverds steunen? Neem dan even een kijkje hier: https://ace-charity.org/sponsors/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten