donderdag 20 juli 2023

Dagboek van Fabienne - Yan, van de sofa naar een eenzaam hok.

Yan is een Labrador van bijna 8 jaar oud, een echte huishond die het leven kent bij een familie, maar hij werd hen plots teveel. Hij werd gescheiden van zijn beste vriend, ook een Labrador, nadat zijn bazinnetje besloot dat hij na al die jaren teveel was. Daar stond hij dan, in de lange rij die vlak na het transport stond aan te schuiven om binnen te komen in ons rescue centrum. 

Toen ik wat meer uitleg vroeg kreeg ik te horen dat hij perfect was maar “gewoon” teveel. Hij is een brave hond, hij is dit en hij is dat, maar hij is teveel. Alsof het niets was gaf ze hem af en ze ging weg zonder ook maar enig teken van emotie, niets. Dat lag voor Yan net iets anders, de arme hond begon te schuimen en was in volle paniek. Hij huilde haar na maar de auto reed de parking af en kwam nooit meer terug. 

Yan verkeert nu in een periode van onzekerheid, angst en twijfel. Wat moet er door zo een hondje heen gaan? Acht jaar lang op de sofa, een zacht bedje en op tijd lekker eten, lange wandelingen en thuis zijn bij een gezin, samen met zijn beste vriend... Mogen we snel een adoptant vinden voor deze pechvogel! πŸ™πŸ»

 






Meer informatie over Yan vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten