vrijdag 23 juni 2023

Nieuws over Odet (ACE Bea):

"Odet (Bea) verblijft ondertussen een weekje bij ons. Ze vindt het reuze spannend om de grote wereld te ontdekken en blijft het liefst heel dicht bij ons. 

Overdag gaat Odet mee naar ’t werk van haar baasje (garage Bie Wheels) en dat lukt prima. Ook thuis heeft Odet haar draai gevonden. Sommige momenten loopt ze over van energie en is ze speels. Dan moeten we de kleine deugniet goed in het oog houden, want Odet steelt schoenen, knabbelt aan de stoelpoten en jaagt de honden van de buren op stang. Maar het meeste van de tijd is Odet lekker lui, wordt ze graag geaaid en geknuffeld.

Odet leerde al enkele commando’s. Zit, pootje, lig en blijf, lukken prima. Meestal doet ze pipi en kaka in de tuin, maar af en toe gebeuren er accidentjes binnenshuis. De eerste nachten waren best pittig, maar ondertussen slaapt Odet flink in haar bench. 

Verder zetten we in op socialisatie. Nieuwe ervaringen maken Odet soms angstig. We geven haar alle tijd die ze nodig heeft, maar gaan geen uitdagingen uit de weg. Stap voor stap komen we er. Daar ben ik zeker van.

De lieve schat heeft ons hart gestolen."









Geen opmerkingen:

Een reactie posten