vrijdag 30 juni 2023

Kelly

Hoi,

Kelly, voorheen Nellie is vanaf 15 maart bij mij. Kelly was 4 jaar voor ze bij mij kwam, en ze was helemaal niks gewent. Ze was snel geprikkeld maar ook erg angstig, ze liep continu op mijn hielen en voor mijn voeten. Uiteindelijk is ze redelijk stabiel, ze heeft nog wel moeite met visite en is niet sociaal naar andere honden. In het begin ging ze met iedere hond de strijd aan maar nu negeert andere honden. De visite is nog steeds lastig.

Maar dit zijn kleinigheden en ze doet het erg goed. Knuffelen vond ze in begin ook raar en wilde ze niet echt, nu vind ze het heerlijk om geknuffeld te worden.

Ze is regelmatig bij mijn ouders en dit gaat ook fantastisch. Ze is zelfs al twee nachten uit kamperen geweest en dat vond ze ook erg spannend, volgende week gaan we een week kamperen in de Ardennen en we gaan kijken hoe dit gaat. Verder doen we heel veel wandelen, ik probeer per dag 3 uur te wandelen en het liefst meer.

Wat ook goed gaat is dat ze alleen thuis kan blijven, zodat ik rustig 4 uur kan gaan werken of een nachtdienst draaien. Ik vond dit laatste erg spannend maar ze was gewoon naar bed gegaan zoals ze dat iedere avond doet.

Vriendelijke groeten,

Frans 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten