woensdag 21 juni 2023

Dagboek van Fabienne - Met z'n zeven in een kratje voor de deur van Maribel.

Ze weten het vlug, de mensen die van hun pupjes af willen, waar ze ze moeten dumpen. We hebben elk jaar rond dezelfde periode dezelfde kratjes voor de deur staan, telkens hetzelfde soort nestje dat ons wordt bezorgd. De vele info die we geven, dat we willen helpen met de sterilisatie van de mama haalt gewoon niets uit, en nog minder de beelden die we hebben kunnen vastleggen van de daad zelf. Dat gaat op de rol en je hoort er nooit nog iets van. Ook voor deze zeven pups weer hetzelfde verhaal: de doos vol kleine pupjes stond voor de deur van Maribel, zoek het maar uit. En je kan niet zeggen "ga maar terug naar huis, we zitten vol”. 

Het zijn sociale en goede pupjes nu ze bij ons vele mensen en andere honden zien, katten zijn bij een pup zelden een probleem als je dat als baasje goed begeleidt. Het zullen Mastin mixjes worden die best flink gaan worden en dus sterk en speels zullen zijn eens ze thuis gewoon zijn. Wandelingen en een grote tuin zijn zeker een must, en bovenal een baasje dat van grote beren houdt en tijd heeft om in de opvoeding te investeren. 

Mastins zijn geweldige, trouwe honden die je enorm veel vreugde en vriendschap geven eens ze zijn opgevoed. Het zijn grote toppers met een waaks karakter, maar die voor hun eigen familie een trouwe, zachtaardige inborst tonen. Wie denkt aan een van hen?

 


Informatie over de honden vind je hieronder:

Loak - https://ace-charity.org/honden/honden/21713/ 

Kiri - https://ace-charity.org/honden/honden/21712/ 

Neteyam - https://ace-charity.org/honden/honden/21711/ 

Ikran - https://ace-charity.org/honden/honden/21710/ 

Eywa - https://ace-charity.org/honden/honden/21709/ 

Payakan - https://ace-charity.org/honden/honden/21708/ 

Neytiri - https://ace-charity.org/honden/honden/21707/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten