woensdag 28 juni 2023

Dagboek van Fabienne - Toby's baasje moest terug naar Colombia.

Toby is een Dalmatiรซr die goed werd opgevoed door zijn baasje en gedurende verschillende jaren gelukkig was. Zijn baasje was van Colombia naar hier verhuisd en leefde hier met haar hond, maar toen haar moeder kanker kreeg en niemand haar zorg kon dragen moest ze terugkeren naar haar land. Voor Toby stortte de wereld in. Hij was eerst enorm aan het treuren, zat in een hoekje zonder levenslust. Nu hij aan onze burelen rondloopt gaat hij stilaan beter, hij ziet ons als zijn nieuwe familie, in die mate zelfs dat hij ons reeds verdedigd. 

Toby is een typische Dalmatiรซr: houdt van zijn eigen mensen, en is een geweldige hond als hij bij jou hoort. Hij is enorm aanhankelijk, erg volgzaam en gehoorzaam, en we merken wel dat hij erg beschermend is tegenover de mensen die bij hem horen. We zouden hem niet bij kinderen plaatsen omdat hij dat nooit gekend heeft, en vooral met volwassenen omging. Hij wandelt graag en zoals ik al zei maakt hij graag deel uit van het gezin!

Hij zoekt een baasje dat hem mee neemt waar hij ook gaat want hij wil zo graag bij iemand horen. Hij is dan ook een aangename metgezel, trouwer kan je niet vinden! 





Meer informatie over Toby vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten