maandag 26 juni 2023

Dagboek van Fabienne - De refugio zit nu al zonder water - grote oproep om water te brengen!

Het begon gisteren al: tegen 16 uur was het water enorm vuil, bruin en het kwam maar in een fijn straaltje en zonder druk uit de leidingen, gelukkig was alles net schoon. Vanmorgen hadden we weer water, maar rond 16 uur stopte het weer en sindsdien zitten we zonder 1 druppel water. 

We zijn allemaal in paniek en bang, we hebben al hulp ingeroepen van mensen die er iets van kennen want mijn Dirk die alles van A tot Z wist, is er helaas niet meer. Wij zoeken mensen die ons kunnen helpen want we weten niet waar het probleem zit. Is er geen water meer? Is er een lek dat we niet kunnen vinden? We staan voor een raadsel, maar we moeten ervoor zorgen dat onze viervoeters het meest noodzakelijke hebben en dat is water om te drinken. 

Mogen wij vragen om onze oproep te delen, zodat mensen water brengen, flessen die gevuld kunnen worden, of doneren zodat we water kunnen kopen. We hopen dat we het probleem mogen vinden maar iedereen weet dat er te weinig regen viel en dat er overal heel weinig water is…

Ons adres : Diseminado la Rosa 59, 29649 Mijas Costa.

Doneren kan op onderstaand rekeningnummer: 

IBAN : ES74 0081 0619 5800 0145 7846

BIC :    BSABESBB

t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood

Doneren kan ook via deze linkhttps://ace-charity.org/wateractie/

 

Alvast bedankt voor alle hulp, voor het delen en het woord te verspreiden!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten