vrijdag 14 april 2023

Nieuws over Leon!

Velen herinneren zich zeker onze doodsbange, mishandelde Leon nog. Heel veel dierenvrienden leefden heel erg met hem mee. Na ruim een jaar in ons asiel, vond hij 2 maanden geleden een thuis bij lieve, geduldige mensen. En hij is helemaal opengebloeid, zo fijn om te zien! Kunnen zien hoe goed onze honden het bij hun nieuwe baasjes doen, geeft ons steeds nieuwe energie om ervoor te blijven gaan!

Zijn baasje vertelt: "Hij doet het echt fantastisch goed naar omstandigheden! Buiten met de roedel is hij sowieso blij en hij komt al helemaal los in onze tuin. Gisteren op z’n rug liggen rollen. Daar worden we heel blij vanπŸ™‚. Verder gaat hij graag mee in de auto of gewoon mee wandelen. Hij plast en poept goed buiten netjes op het gras. Hij eet niet heel consequent maar is zeker aangekomen en heeft veel meer bespiering. Nu pas 2 maanden bij ons om nooit meer te vertrekken! We πŸ’– LeΓ³n! Bedankt dat wij hem mochten adopteren en voor al het werk dat jullie verrichten."












1 opmerking:

  1. Bedankt voor de informatie ik was al de hele tijd aan het kijken naar nieuws en hier ben ik zo blij mee geweldig dat het zo goed gaat

    BeantwoordenVerwijderen