vrijdag 21 april 2023

Dagboek van Fabienne

Gisteren glipte je van ons weg, van alles wat je lief was, van alles, alles wat we samen hadden. Mijn lieve man, mijn rots in de branding, mijn alles. Samen hebben we zoveel wateren getrotseerd. Ups and downs en altijd kwamen we terug in elkaars armen, en gingen weer voor elke hobbel op onze weg.

Jij, de eeuwige humorist en kalmte zelve, het kwam met jou altijd goed. Jouw sterke karakter en onmetelijke wil hadden we nodig om zoveel dingen, en bovenal onze refugio ACE|SHIN te maken tot wat het vandaag is.

Samen gingen we 23 jaar door de storm van rescue heen, eerst waren jij en ik alleen, en vandaag zijn we omringd door zoveel vrijwilligers en sympathisanten die samen met ons deze missie aangaan. Samen met jou hebben we meer dan 27.000 hondjes gered. Het was niet makkelijk maar elk leven was zeker de moeite waard.

Jouw heengaan is de grootste leegte die ik ooit heb gevoeld. Deze wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. De pijn, het verdriet, de angst om verder te gaan zonder jou zal hard en moeilijk zijn, maar jij wil dat we samen sterk blijven, want deze viervoeters die geen stem hebben kunnen niet zonder ons.

Kanker. Je kon niet meer, hoe hard we ook vochten tegen deze oneerlijke tegenstander. Deze strijd hebben we niet gewonnen. Een lange en moeizame strijd die jij zonder mopperen onderging. We bleven de moed erin houden tot vorig weekend, wanneer je besefte dat het niet goed ging, en toen ging alles heel vlug. Je wilde niet meer, het was goed geweest.

Rust nu maar mijn lieveke… Ik mis jou zo vreselijk, kan dit niet onder woorden brengen, maar waar je ook bent we zullen altijd samen zijn…

Je bent het andere stukje van mijn hart, en dat zal nooit anders zijn.

 

Fabbeke

 

De uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden op 28 april 2023 om 11u00, in het Parque Cementerio San Cayetano in Fuengirola. 

Als herdenking aan Dirk, liever geen bloemen of kransen. Zijn wens was een donatie aan de hondjes en katjes van “zijn” ACE|SHIN, waar hij al die jaren zo voor gevochten heeft: ES74 0081 0619 5800 0145 7846 o.v.v Afscheid Dirk

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten