zondag 9 april 2023

Dagboek van Fabienne - Vrolijk Pasen!

Vandaag is het Pasen, iedereen viert dit op zijn manier. Wij als rescue mensen wensen deze dagen dat elk van deze viervoeters een nieuw en gelukkig leven krijgen, bij dat ene baasje of familie die voor hen of haar recht staat. Een nieuwe kans, een nieuw leven, en dat voor elk van hen. 

Elk van hen verblijft verplicht in een hok tot een mens hen eindelijk ziet en die kans geeft. Sommigen moeten jaren wachten, anderen zijn zo gezien, de mooie en kleine hondjes zijn zo weg, anderen die net zo geweldig zijn maar een ander uiterlijk hebben, of groot zijn, zijn vaak gedoemd tot een lange tijd in onze refugio.

Hoe wij ook ons best doen, en dagelijks voor hen vechten, zij zijn het die het moeten ondergaan. Ik wil graag een oproep doen op deze Paasdag om onze vergeten viervoeters deze maand een extra boost te geven, hen te laten zien en hen te delen, opdat ergens iemand hen weg haalt uit deze eenzame kooi.

Laat Pasen de verrijzenis zijn van een nieuw begin voor elke viervoeter in nood! We maakten deze week gezellige foto's van onze allerknapsten! Geniet van het filmpje, de chocolade eitjes en het gezellig samen zijn. Hou deze lieverds ergens in gedachten,  zonder jullie geraken ze niet naar huis!

Samen sterk!! Prettige Pasen!

Fabienne



Geen opmerkingen:

Een reactie posten