woensdag 5 april 2023

Dagboek van Fabienne - Hodor liep midden op een campoweg.

Hij liep heen en weer op een lange uitzichtloze weg in de campo, duidelijk achtergelaten, geen mens in de buurt. Hij was een magere en eerst bange Mastin maar toen onze medewerker dichterbij reed, kwam hij vriendelijk goeiedag zeggen en was blij dat hij een mens zag. Zijn staartje ging blij heen en weer en hij ging gewillig mee, sprong zo mee in de auto. Bij ons aangekomen werd er onmiddellijk gecheckt of hij een chip had en dat had hij niet, de stakkerd was daar dus gewoon aan zijn lot overgelaten. 

We leerden een bijzonder vriendelijke, lieve Mastin kennen, die goed is met grote en kleine hondjes, en mensen adoreert! Hij is een eerder rustige jongen die er heel graag bij hoort. Hij verblijft nu bij een opvanggezin waar ze ook helemaal weg zijn van hem, maar hij kan helaas niet blijven, ook al zouden ze dat heel graag willen. 

Hodor zoekt een baasje die van het Mastin-ras houdt, die aanvaardt dat grote beren ook in huis mogen en kunnen leven, met wie hij samen kan genieten, maar ook graag gaat wandelen en op stap gaat. Een tuin is zeker vereist en mensen die de kracht hebben om een stevige jongen uit te laten. Hodor is een echte schat, maar net als elke rescue heeft ook hij tijd nodig om zich aan jou aan te passen en aan jouw leven en omgeving. Als je dat allemaal goed overweegt, dan kan hij misschien jouw lieverd worden!

Meer informatie over Hodor vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten