maandag 1 november 2021

Fabienne’s katjes van de week: 𝗦𝗒𝗠𝗕π—₯𝗔 𝗲𝗻 π—Ÿπ—¨π—­,...

Ola, wij zijn Sombra en Luz, twee Spaanse broertjes van vijf maanden oud. Toen we pas vier weekjes waren, werden we weggehaald bij onze mama, in een doos gestopt en te vondeling gelegd. Gelukkig heeft een lieve mevrouw ons gevonden en voor ons gezorgd. We kregen de fles, lekker eten en veel liefde, zodat we gezond en sterk naar Nederland konden reizen.

We kwamen bij een leuke opvangdame terecht, samen met onze drie broertjes en zusjes. Zij vonden al snel adoptie-ouders en wij vlak daarna ook, maar ineens besloten die dat ze toch geen katten hoefden. Daar werden we een beetje verdrietig van. Alweer mensen die ons niet wilden? Terwijl we zo van knuffelen houden! Als we je een beetje kennen, zitten we het liefst zoveel mogelijk aan je vastgeplakt. We zijn ook heel grappig, vrolijk en speels en kunnen superhard snorren. Nu het hier wat kouder wordt klinkt dat toch perfect, twee knuffelkontjes lekker warm op schoot?

We kunnen natuurlijk niet eeuwig in de opvang blijven en beginnen ons een beetje zorgen te maken. Wij willen niets liever dan een plekje waar we mogen blijven. Wel samen hoor, want we zijn erg aan elkaar gehecht en gaan graag samen op avontuur. Je mag ons altijd komen bezoeken om kennis te maken. Dan stelen we vast je hart! Als je op onderstaande twee linkjes klikt, kun jij ons baasje worden. Mogen we gauw in ons gouden mandje komen liggen? Honden zijn we aan gewend en andere katten hebben we ook al mee samen geleefd!

Knuffel van Sombra en Luz.

 


Voor meer informatie over :

Sombra: https://ace-charity.org/katten/katten/19243/

Luz: https://ace-charity.org/katten/katten/19244/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten