zondag 21 november 2021

Ollie (voorheen Albondiga)

We kunnen ACE niet genoeg bedanken voor het geweldige werk dat ze hebben verricht door Ollie (toen nog Albondiga) te redden uit een Spaans dodingsstation.
We ervaren, sinds we hem in juni van dit jaar adopteerden, elke dag het grote geluk van het hebben van een ‘Spaanse natte neus’.
Ollie is een prachtig ventje en we zijn dol op hem. Na 5 maanden beginnen we steeds beter zijn ware aard te zien. Het is een slim, lief en aanhankelijk hondje. En hij luistert uitzonderlijk goed. En dat is een klein wonder als je je probeert voor te stellen wat hij in zijn nog jonge leven al heeft meegemaakt.
Elke dag begint met rekken, wandelen/rennen en kwispelen. Daarna duikt hij als een dolle op zijn brokken, om vervolgens te gaan slapen onder zijn lievelingsdeken.
De middag is voor fanatiek kauwen op zijn zwarte Kong, boswandelingen (nou ja, wandelen is het niet echt, hij rent dolenthousiast door het bos) en spelen met ons. Na het avondeten en wandeling is het weer tijd voor liggen, kusjes geven en slapen.
Ollie vaart wel bij rust, reinheid en regelmaat. Oh ja, en veel, heel veel knuffels.
We hebben de hondenloterij gewonnen en zijn blij dat we Ollie een geweldig leven kunnen geven. En hij ons!

Hartelijke groet,

Loes & Eric 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten