zaterdag 27 november 2021

Dagboek van Fabienne - Rhaegal en Lizzy, mee op pad,...

Rhaegal,...

Ik ben Rhaegal en ik ben één en al goedheid! Ik ga vrolijk door het leven, ook al hebben mijn vorige eigenaren mij afgestaan aan ACE | SHIN. En misschien maar goed ook, want deze hadden niet veel tijd voor mij. Gelukkig denk ik niet meer aan het verleden en kan ik alleen maar uitkijken naar een definitieve zachte warme mand.

Toen ik samen op wandeling ging met de vrijwilligers en Lizzy moest ik Lizzy af en toe een duwtje in de zij geven en een lik op haar kop om te zeggen: ‘komaan het is ok, let’s go girl’ ! Nu is het uitkijken naar een baasje die naast mijn stoere looks ook de goedheid in me ziet.

https://ace-charity.org/honden/honden/19479/

 

Lizzy,...

Er is een tristesse in mijn ogen en lichaamstaal, maar gelukkig niet non-stop,...Toen een vrijwilliger mijn hok binnenkwam krulde ik mijn lippen omhoog van blijheid! Eindelijk iemand die tot bij mij kwam en me liefde gaf. Want eerlijk? Daar smelt ik voor! Het overweldigt me hier nog een beetje, al die prikkels, dus ik kruip veilig weg in mijn mand.

Toen we gingen wandelen met de vrijwilligers ging het wel beter met me. Ik voelde me veilig en geborgen en voelde dat ze het goed met me voorhebben… maar het was wel met een klein hartje. Kan je het me kwalijk nemen? Ik ben afgestaan op mijn 5 jaar aan het dodingstation. Voor de rest ben ik supersociaal met andere honden en trek ik me echt op aan een andere zelfzekere hond zoals mijn kamergenootje, Rhaegal. Mijn wens? Lieve, zachtaardige mensen met veel begrip voor mijn gevoelige ziel en verleden,...

https://ace-charity.org/honden/honden/19414/

Dikke poot, Rhaegal & Lizzy








Geen opmerkingen:

Een reactie posten