zaterdag 20 november 2021

In memoriam Noah (8019)

Hiermee wil ik u informeren dat wij afgelopen zaterdag 13 november jl. tot ons grote verdriet Noah hebben laten inslapen. Wij hebben bijna 8 jaar ontzettend veel plezier met hem gehad. Hij was en is onze allergrootste vriend. Wat hebben we geboft met hem en wat hebben we genoten met elkaar. Het verdriet en gemis is enorm.

Afgelopen zaterdag zakte Noah acuut door zijn poten, liet zijn urine en ontlasting lopen en jammerde van de pijn en het ongemak. We hebben hem toen zo snel mogelijk uit zijn lijden willen verlossen. Uiteraard was hier al een heel dierenartstraject aan vooraf gegaan en hadden we al een aantal maanden de nodige zorgen over hem. Noah was bijna 14 en had met steeds meer ouderdomskwalen te kampen.

Noah is ingeslapen bij de dierenarts en heeft een individuele crematie gekregen bij Dierencrematorium Zaanstad. Inmiddels is Noah 'weer thuis' (zie bijgaande foto's).

We gaan zeker weer op zoek (bij Ace) naar een hond. Maar eerst moet het gevoel een beetje slijten dat er geen leukere, lievere en betere hond dan Noah bestaat.

 

Vriendelijke groeten en succes met jullie mooie werk.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten