woensdag 20 oktober 2021

Vida in Amsterdam

Een kleine update over Vida (ACE Luisa), ruim een jaar bij ons. Ze is inmiddels wat aangekomen en helemaal thuis bij ons.

Vida woont in Amsterdam en ons dagelijks leven is veranderd door de dagelijkse wandelingen en de gezelligheid en warmte die Vida meebrengt. Winterpret in de sneeuw, een mooie vakantie in Zuid Frankrijk en de uitjes op strand en in het bos. Ze is een blije, speelse en zelfverzekerde hond, maar ze is wat terughoudend met vreemden. Ze luistert heel goed en kan op haar leeftijd (6 jr) nog steeds nieuwe kunstjes leren. Vida speelt graag met haar hondenvrienden uit de buurt en kan hard rennen.

Ze krijgt veel aandacht van vreemden die langslopen en graag haar willen aaien en iedereen vindt het een prachthond!

In de zomer van 2021 zijn we met de familie naar Frankrijk gegaan. We moesten 12 uur in de auto zitten, maar Vida vond dat helemaal niet erg. We hadden een geweldig huis met een grote tuin waar Vida heerlijk in de zon kon zitten.

Verder is ze altijd erg blij om ons te zien en wil overal mee naartoe, als ze maar bij ons is. We hopen dat ze nog velen jaren bij ons blijft als lid van de familie.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten