woensdag 27 oktober 2021

Tito

Met Tito gaat 't fantastisch. Wat hebben wij het toch getroffen met deze kleine rakker. 

Het is alweer een jaar geleden, dat hij bij ons terecht kwam en er was toen sprake van hartruis bij onze kleine Tito. Na de kleurendopler scan werd duidelijk dat Tito lekkage heeft aan 4 punten van zijn hart. Waren toen behoorlijk geschokken van die informatie, maar de specialisten konden ons geruststellen, want dit komt vaker voor bij honden en zij kunnen er ook heel oud mee worden, alleen is het wel zaak dat het om 't jaar even goed gecontroleerd wordt. 

Tot op heden gaat alles zeer goed en fuctioneerd zijn hart op de juiste manier en heeft hij tot dusver geen medicatie nodig, dus wij hopen ook dat dat nog lang zo blijft.

Verder was zijn gebit nog wel een licht probleem, maar onder narcose kan hij niet, dus de Dierenarts haalt zo nu en dan wat tandsteen weg en verder poetsen wij zijn tanden 2 keer per week (Is hij niet gek op), maar 't moet. Er is namelijk wel een tand uit gevallen.

Verder geniet hij van alle wandelingen in 't bos, op het strand, in de buurt en iedereen om ons heen vind het zo'n lief en grappig beestje. Pittig, maar oh zo lief. 

Toen wij 'm kregen hadden wij ook 2 katten in huis. Één van de katten is onlangs overleden, deze was 18 jaar geworden. Met de andere kat heeft Tito een hele goede band gecreëerd. 

Dus al met al gaat het super. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten