vrijdag 22 oktober 2021

HELP!!!! Het water staat aan onze lippen ! Lees en teken de petitie!!! En DEEL!!!!!

Geacht RVO en NWWA, 

 

Bij deze een noodkreet!! Als rescueorganisatie ( ACE Charity) proberen wij al 23 jaar de stem te zijn van duizenden en duizenden dieren zonder stem. Vandaag spreek ik niet alleen voor hen maar huil ik voor hen en smeek ik voor hen; Laat ons niet in de steek!!!!

Hoe is het mogelijk dat na 23 jaar rescue waarin wij als organisatie altijd!!, maar dan ook altijd !!! ons zelf netjes aan de regels hebben gehouden om volledig in orde zoals de wet voorschrijft onze hondjes naar Nederland te exporteren in de steek worden gelaten . Wij die onze hondjes en katjes  volledig in orde naar hun gouden mand laten gaan bij adoptanten die juist niet de broodfok in stand willen houden en juist niet gemakkelijk om de hoek een ( broodfok pup kopen ) bij malafide broodfokkers die zich negens mee bemoeien maar waar het alleen om geld draait, waar ze zelf makkelijk dezelfde dag nog een ( zieke) pup zouden kunnen gaan aanschaffen. Nee in plaats daarvan gaan zij ( vrijwillig) een hele adoptieprocedure door omdat ze juist iets goeds willen doen en juist de broodfok en andere illegale hondenhandel  tegen willen gaan. Ze laten een huisbezoek toe ter controle , hebben het geduld om te wachten tot het hondje of kat de reis kan maken zonder vooraf te weten wanneer. 

Mede door deze mensen en vooral door talloze vrijwilligers die zich in zowel spanje als Nederland zich belangeloos inzetten, dag in dag uit zonder enige vergoeding of subsidie of wat dan ook, hebben wij on de afgelopen 23 jaar bijna 25.000 dieren kunnen redden van een gewisse dood uit een dodingstation of na een hard ellendig leven op straat en zij door adoptie een thuis kunnen geven in Nederland en Belgie . Daarbij hebben wij ons volledig aan alle regels gehouden. 

Inmiddels kunnen we een boek schrijven over alle rescue /succes story’s. 

Maar als het nu aan de Nederlandse overheid ligt, moeten wij nu dit boek sluiten en zullen er geen nieuwe succes story’s meer geschreven kunnen worden. 

Het boek sluiten wat 25.000 levens heeft gered, het boek wat nog duizenden en duizenden levens zou gaan redden in de toekomst. Het boek waarin wij de stem zijn van onschuldige wezens zijn die door de mensheid eerder in de steek zijn gelaten en die nu door de Nederlandse overheid ook nog eens in de steek worden gelaten door onmogelijke regels in te voeren waar een legale stichting zich nog op een legale manier aan kan houden. En dat binnen enkele weken zonder mogelijkheid om samen naar een  andere oplossing te zoeken om toch levens te kunnen blijven redden. 

Nee, bam!!! RVO sluit per direct ons en andere stichtingen het boek.. ik weet zeker dat jullie het niet eens gelezen hebben.

Als jullie dat wel gedaan zouden hebben zouden jullie net niet over jullie hart hebben moeten krijgen om niet alleen het boek te sluiten maar om daarmee duizenden levens te beëindigen!   Degene zonder stem worden per direct het zwijgen opgelegd! 

Ik zal NOOIT zwijgen en roep iedereen op om met mij de stem te zijn voor onze hondjes en katjes en spreek! Spreek en schreeuw voor hen zodat we gehoord worden! Schreeuw de noodkreet en smeek en bidt voor hen. Het gaat om leven en dood!!

 

Een stem kan je zijn door onderstaande petitie te tekenen. 

Let op je krijgt een mailtje waarin je je stem moet bevestigen, hou eventueel je spammap in de gaten!

Alsjeblieft!!!! Tekenen allemaal want dit mogen wij niet accepteren!!! 

https://petities.nl/petitions/help-zwerfdierstichtingen-met-betere-wetten-en-regels?locale=nl&fbclid=IwAR2lwmzNJHrlCdiAGPF0_3i4tt5XnGxbpbxCcRS-OIGSE4Y4D8cVLjGs8WU

Onze Viervoeters zijn ons lief  Massaal delen aub!! Massaal tekenen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten