zaterdag 30 oktober 2021

HELP!!!! Het water staat aan onze lippen! Teken en deel de petitie!!! Help ons om 20.000 handtekeningen te verzamelen!

Bij deze een noodkreet!! Als rescue organisatie (ACE Charity) proberen wij al 22 jaar de stem te zijn van duizenden en duizenden dieren. Vandaag spreek ik niet alleen voor hen maar huil en smeek ik voor hen: Laat ons niet in de steek!!!!

Hoe is het mogelijk dat na 22 jaar rescue waarin wij ons als organisatie altijd, maar dan ook altijd, netjes aan de regels hebben gehouden en onze hondjes en katjes volledig in orde, zoals de wet voorschrijft, naar Nederland vervoerden, nu in de steek worden gelaten? Onze adoptanten gaan (vrijwillig) een hele adoptieprocedure door, laten een huisbezoek toe ter controle, en wachten geduldig tot hun hondje of katje de reis kan maken zonder vooraf exact te weten wanneer.
Mede door hen, en vooral door onze talloze vrijwilligers die zich zowel in Spanje, Nederland als Belgiรซ belangeloos inzetten, dag in dag uit, zonder enige vergoeding of subsidie, hebben wij de afgelopen 22 jaar bijna 25.000 dieren kunnen redden en een gelukkige thuis kunnen bezorgen. Inmiddels kunnen we een boek schrijven over alle rescue en successtories.
Maar als het aan de Nederlandse overheid ligt, moeten wij nu dit boek sluiten en zullen er geen nieuwe succes story’s meer geschreven kunnen worden.
De nieuwe maatregelen die zij per 1 november (volgende week!) willen laten ingaan zijn haast onmogelijk op te volgen voor een stichting als de onze. Men denkt hiermee malafide praktijken te kunnen stoppen, maar het tegendeel is waar,... Ze omvatten onder andere nieuwe quarantaineregels, die zouden betekenen dat de adoptanten niet meer rechtstreeks hun adoptiehondje of -katje mogen ontvangen, en strengere registratieregels die veel adoptanten zouden afschrikken,… Bij het horen van deze maatregelen zakte de moed ons in de schoenen, maar we moeten en willen verder, voor onze hondjes en katjes!
Daarom roepen we iedereen op om samen met ons de stem te zijn voor onze hondjes en katjes! Alsjeblieft, teken allemaal onderstaande petitie!!

Een stem kan je zijn door onderstaande petitie te tekenen. 

Let op je krijgt een mailtje waarin je je stem moet bevestigen, hou eventueel je spammap in de gaten!

Alsjeblieft!!!! Tekenen allemaal want dit mogen wij niet accepteren!!! 

https://petities.nl/petitions/help-zwerfdierstichtingen-met-betere-wetten-en-regels?locale=nl&fbclid=IwAR2lwmzNJHrlCdiAGPF0_3i4tt5XnGxbpbxCcRS-OIGSE4Y4D8cVLjGs8WU

Onze Viervoeters zijn ons lief  Massaal delen aub!! Massaal tekenen!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten